Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

TURNIR UMAG TROPHY 2020

SELEKCIJA U10 NK TRIGLAV KRANJ NA TURNIRJU UMAG TROPHY 2020

  Jasmin in Aljoša

Nogometaši selekcije U10 NK Triglav Kranj so se pretekli konec tedna udeležili mednarodnega turnirja Umag Trophy 2020.

 

Na turnirju so sodelovale ekipe iz Hrvaške in Slovenije, saj so ravno ukrepi v zvezi COVID19 botrovali k nekoliko okrnjeni udeležbi ekip iz drugih evropskih držav.

Fantje so skupaj s trenerji Jernejem, Aljošo in Juretom v dopoldanskem času prispeli v Umag, saj je ekipo NK Triglav Kranj Beli čakala otvoritvena tekma turnirja proti ekipi NK Bravo Modri. Proti kasnejšemu finalistu turnirja je celotna ekipa prikazala borbeno igro, a je nekaj treme pripomoglo tudi k malo slabšemu rezultatu na koncu tekme.

 

V popoldanskem času je ekipa NK Triglav Kranj Bordo odigrala tekmo proti vrstnikom iz ND Ilirija, ki jo je kljub premoči skozi celotno tekmo, nesrečno izgubila v izdihljajih tekme.

Po koncu odigranih tekem smo fantom namenili zaslužen oddih v bazenu, kjer ni manjkalo dobre volje, skakanja in vožnje po toboganu, saj je naslednji dan sledila naporna sobota s tekmami v skupinskem delu.

 

Tudi NK Triglav Kranj Bordo žreb ni bil naklonjen, saj so v skupinskem delu odigrali tekmo proti kasnejšemu zmagovalcu turnirja ekipi NK Maribor. Priča smo bili eni boljših predstav ekipe NK Triglav Kranj Bordo na turnirju, kar pa ni bilo dovolj za končno zmago.

 

Vsi igralci obeh ekip NK Triglav Kranj U10 so v nedeljo odigrali še dve tekmi za končno razvrstitev na turnirju. Kljub vročini in utrujenosti so fantje prikazali veliko borbenosti in odlične igre, prav tako pa je ekipa NK Triglav Kranj Beli za svojo igro nagrajena s prvo zmago na turnirju, ki so si jo fantje priigrali po uspešno izvajanih enajstmetrovkah proti ekipi NK Šampion Celje in osvojili končno 11, mesto na turnirju.

 

Na vseh tekmah ekip U10 NK Triglav Kranj smo bili deležni bučnega navijanja ostali nogometašev selekcij NK Triglav Kranj in njihovih staršev, za kar bi se jim zahvalil in pohvalil nogometaše za njihov odnos in igro ter pripadnost klubu NK Triglav Kranj.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV