Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U11 - Podredila vse ekipe na turnirju v Medvodah

U11

  Dalibor

Selekcija U11 BELI je bila ponovno na delu, saj je sodelovala na turnirju v Medvodah. Na turnir smo se prijavili z dvema ekipama ( Bordo in Beli ). Skupinski del smo pri obeh ekipah odigrali suvereno brez prejetega zadetka, kar nas je avtomatično plasiralo v četrtfinale. Sistem tekmovanja nam je omogočal, da bi se ekipi lahko med seboj srečali le v finalu. 

 

V četrtfinalu je prva igrala ekipa in premagala vrstnike iz Tržiča 1:0. Druga je nastopila ekipa Bordo, ki je prav tako zabeležila zmago z rezultatom 3:1. Sledili sta polfinalna obračuna, kjer se je ekipa Belih srečala z ekipo Save in zabeležila suvereno zmago 4:1. Drugi polfinalni obračun je prinesel sila napeto tekmo med ekipo Bordo in Slovanom. Omeniti velja, da je bil minuto pred koncem tekme izključen naš golman Anže Čadež zaradi igranja z roko izven kazenskega prostora. Namesto njega je v gol stopil Blaž Jemec in fantje so z igralcem manj zdržali do konca. Rezultat 0:0 je prinesel loterijo in streljanje kazenskih udarcev. Našemu Blažu vratarske naloge niso tuje, saj je ubranil dva strela, naši fantje pa suvereni pri izvajanju in Triglavsko finale je bilo tu. 

 

Finale dveh Triglavskih ekip nam to leto ni nič tuje. Fantje so takšen dosežek dosegli že tretjič, poznajo se dobro in sledila je napeta tekma. Tukaj pa je bila ekipa Bordo malček bolj zbrana in zmagala z rezultatom 1:0. Za igralca turnirja je bil proglašen Inas Kukavica ( Bordo ), za najboljšega vratarja pa Tijan Vasić ( Beli ). Tako smo domov odnesli vse, kar se je s turnirja dalo odnesti. Še enkrat več dokazujemo, da se v Triglavu odlično dela, da nam uprava in strokovno vodstvo stoji ob strani in da je naša pot prava. 

 

 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV