Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U11 Beli - Osvojili tudi Zimsko ligo v Šenčurju

U11

  Dalibor

V nedeljo 04.02.2018 se je v Balonu NK Šenčur odvijal zaključni del Zimske lige. Samo tekmovanje se je odvijalo že dva meseca, saj so bile ekipe razdeljene v dve skupini, kjer se je vsaka pomerila z vsako znotraj vsake skupine. Prve štiri ekipe so se uvrstile v zaključni del.

 

Najprej so bile odigrane četrtfinalne tekme, kjer se je naša ekipa pomerila z vrstniki NK Bohinj in zabeležila suvereno zmago 3:0. V polfinalu nas je pričakala ekipa NK Bitnje in zmagali 3:1. Sledila je finalna tekma in naš stari nasprotnik NK Sava.

 

Dodati je treba, da večina igralcev ni sodelovala na turnirju v Medvodah in zavedali smo se, da se nam želi NK Sava oddolžiti za poraze v Medvodah in nam odvzeti skalp in osvojiti tako željeno prvo mesto. Naši fantje so v tekmo pristopili nekoliko nervozno, a se kmalu pobrali in zaigrali kot je treba in povedli. Žal so nasprotniki pritisnili in izenačili na 1:1. In ko je že vse kazalo na streljanje kazenskih strelov, so naši fantje izkoristili nezbranost v nasprotnikovi obrambi in povedli 2:1. Časa je bilo premalo za kakršenkoli preobrat in Zimska liga Šenčur je bila osvojena. Ob tem bi radi čestitali ekipi NK Sava na borbeni in do konca napeti igri. 

 

Priznati je treba, da je bil ta vikend zelo uspešen za našo U11 ekipo, saj so prav vsi igralci bili zasluženi za osvojitev vseh možnih nagrad. In prav to je še en pokazatelj o dobrem delu v naši nogometni šoli.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV