Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U11-beli odigrali težko tekmo na gostovanju v Radomljah

U11

  Dalibor

V soboto 10.11.2018 je ekipa Triglava U11-belih gostovala na prijateljskem obračunu v Radomljah proti vrstniki ekipe NK Kalcer Radomlje. Igrišče je bilo zelo težko, saj je bilo na njem kar nekaj delov z blatom, da o razgibanem terenu niti ne pišemo.

 

A tudi na takšnem igrišču je treba igrati in pokazati, da si pravi. In prav to so fantje tudi pokazali. Tekma je bila težka z veliko napakami, kar je v večini primerov krivico potrebno iskati v samem igrišču. A napake so bile storjene tudi s strani fantov, kar bo potrebno postopno odpraviti.

 

Kljub vsemu je potrebno povedati, da so bili nasprotniki željni dokazovanja, želje po zmagi in to dokazovali z veliko borbenostjo, ki je v nekaterih primerih šla preko meje dovoljenega. A naši fantje se niso dali in tekmo dobili z rezultatom 1:2.

 

Po tekmi je sledila pogostitev z golažom, kar je fante zelo razveselilo. Pozvani smo bili tudi na ogled sosedskega derbija v 2.SNL med Radomljami in ekipo iz Doba.

 

Seveda bomo veseli, če se bodo vrstniki iz Radomelj odzvali tudi na naše povabilo, da jih gostimo na naši umetni travi. Potrudili se bomo, da jim pogostitev tudi vrnemo.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV