Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U11 osvojila 2. mesto na Zimski ligi v Ljubljani

U11 hkrati igrala v Ljubljani in Velenju

  Dalibor

Ekipa selekcije U11 Beli je v nedeljo 04.03.2018 odigrala še zadnjo tekmo v Zimski ligi Ljubljana in zaključila ligo na visokem 2. mestu.

 

Izvedbo letošnje Zimske lige je vprecejšnji meri krojilo vreme, saj sta sneg in nizke temperature poskrbela za nekaj odpovedi izvedbe tekmovanja. Prav tako so fantje igrali tekme v precej težkih pogojih (sneg, ledeni dež, mraz ), a vseeno zabeležili 17 zmag, 3 neodločene in 2 poraza. Ob dejstvu, da so v ligi tekmovale ekipe, kot so Olimpija, Domžale, Ilirija, Slovan... nas veseli dejstvo, da fantje niso poznali poraza od 2. kroga naprej. Šele zadnji krog nam je prinesel drugi poraz v ligi in to ponovno proti zmagovalcu lige, ekipi Olimpija.

 

Iskrene čestitke vsem fantom, ki so sodelovali v omenjenem tekmovanju.

 

Druga ekipa selekcije U11, pa je istega dne v Velenju odigrala prijateljsko tekmo z Rudarjem in zabeležila poraz 4:0. Kljub veliko priložnostim na eni in drugi strani, se naši strelci niso preveč izkazali in morali smo priznati premoč domačinom. Seveda bomo ekipo Rudarja povabili tudi k nam in se jim poskušali revanširati za boleč poraz. 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV