Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U11 TAKO KOT OSTALE SELEKCIJE USPEŠNA NA TURNIRJU V MEDVODAH

  Jasmin

Selekcija U11 je na dvoranskem turnirju v Medvodah nastopila s tremi ekipami. Iz ekipe U11A smo sestavili dve ekipi ter iz ekipe U11B eno ekipo. Tako kot po šolah in vrtcih je tudi našo selekcijo zajela viroza in številne odpovedi zaradi bolezni ter slabega počutja otrok.

Tako smo pri ekipah Triglav Beli in Triglav Bordo bili zaradi odpovedi pred turnirjem prisiljeni nastopiti brez menjav. Pri ekipi Triglav Črni pa smo uspeli sestaviti s pomočjo C ekipe dovolj številčno ekipo z menjavami.

 

Triglav Bordo je v skupinskem delu osvojila zelo dobro 2.mesto in se v osmini finala pomerila z ekipo Olimpija zeleni. Zelo borbena in nogometno dobra predstava naše ekipe, žal ni bila nagrajena z uvrstitvijo v četrtfinale po nesrečno prejetem zadetku v končnici tekme. Ekipi gredo kljub temu pohvale in čestitke za prikazano igro in trud na vseh tekmah! Triglav Črni so pravtako morali v osmini finala priznati premoč ekipi Ilirije. Fantje so dali svoj maksimum, vendar v danem trenutku premalo za uvrstitev naprej.

 

Ekipa Triglav Beli so morali tako kot ekipa Triglav Bordo nastopiti brez menjave. Fantje so v skupinskem delu osvojili končno 2.mesto. V osmini finala so se pomerili z ekipo Šenčurja in strli odpor sosednjega kluba ter se uvrstili v četrtfinale. V četrtfinalu smo se pomerili z ekipo Ilirija Zeleni. Trd boj na igrišču z dobro disciplino igralcev je bil nagrajen 20 sekund pred koncem srečanja, ko smo po odlično odigrani akciji zadeli v izdihljajih tekme in se uvrstili v polfinale!

 

V polfinalu nas je čakala ekipa Olimpija Črni. Pred tekmo je bil dogovor, da stopimo bližje nasprotniku in tako poskusimo onemogočiti, da razvijejo svojo igro. Igralci so navodila zelo dobro prenesla na igrišče in se tudi po novi odlično izpeljani igralni akciji uspela nagraditi z odlučujočim zadetkom, ki nas je popeljal v finale turnirja.

 

V finalu smo se pomerili z ekipo Jesenice Rdeči. Ekipa je na vseh tekmah morala zdržati napor in bila nagrajena za trud in moštveni duh vse do zadnje minute pred koncem finala. Povedli smo po lepi samostojni akciji in poskušali igrati disciplinirano v obrambi. V zadnji minuti tekme pa je žal fantom popustila koncentracija in prejeli smo dva zadetka iz prekinitev ter na koncu osvojili odlično in zasluženo 2.mesto na turnirju. Igralca Viktor Božić in Liam Matoh Horvat pa sta bili izbrana tudi v najboljšo ekipo turnirja in tako nagrajena za odlične predstave.

 

Igralci so po mnenju organizatorjev prikazali najlepši nogomet na turnirju, kar si lahko štejemo v ponos kot plod dobrega in načrtovanega dela. Igralcem gredo vse čestitike za trud in nepopustljivost do zadnjega atoma moči, saj so si to več kot zasluženo zaslužili! Želimo si, da jim bo ta izkušnja pripomogla k nadaljenmu razvoju.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV