Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U11 tretji na turnirju Jan Oblak

Turnir Jan Oblak 2019

  Dalibor

Istočasno s tekmovanjem v selekciji U9, je na turnirju Jan Oblak potekalo tudi tekmovanje v selekciji U11. Naš klub je bil zastopan kar s 3 ekipami, a se dvem že v petek ni uspelo uvrstiti v 1/8 finala. To pa je uspelo ekipi, ki je s tekmovanjem začela šele v soboto. Skupinski del so zaključili na prvem mestu z gol razliko 8:0. Sledila je tekma 1/8 finala in nasprotnik Domžale rumeni. Če so v skupinskem delu prikazali všečno tekmo, je bila to vse prej kot to. A na turnirskem delu šteje le zmaga in naši fantje so se je tudi veselili.

 

1/4 finale in druga ekipa Opatije. Vedeli smo, da so odlična ekipa, zato je bila kombinatorna igra in ekipni duh na naši strani, rezultat 1:0 pa ni odražal realne ocene na igrišču, saj smo bili precej boljši od nasprotnika. Polfinale in prva ekipa Opatije je bil recept za odlično tekmo. In tako je tudi bilo. Veliko neizkoriščenih priložnosti in stativ je reševalo nasprotnika, ki je v zaključku tekme izkoristil in s prostim strelom odločil tekmo v svoj prid 1:2. Tekma za 3. mesto pa proti znanemu nasprotniku ND Bilj, kjer pa so o zmagovalcu odločali kazenski streli. Naši strelci so bili v zaključku bolj skoncentrirani in zmagali 5:4.

 

Fante je potrebno pohvaliti za borben pristop, timski duh in kombinatorno igro. Pohvaliti je potrebno tudi trenerja Žigo Grobolška, ki je zaradi odsotnosti trenerja Dalibor vskočil in ekipo odvodil, do malega finala. Posebna pohvala pa gre tokrat tudi zvestim navijačem, ki so tokrat prikazali pravo navijaštvo, ki je otrokom dajala moč in motivacijo v tekmah.

 

Čestitali bi radi tudi Žigi Kranjcu na izboru v elitno ekipo turnirja.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV