Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U11 Uspešna na turnirju v Wolfsbergu

Ekipa U11 osvojila 1. in 4. mesto na turnirju

  Jasmin

Po božično novoletnih praznikih se je selekcija U11A z dvema ekipama udeležila turnirja v Wolfsbergu v Avstriji.

 

Ekipa NK Triglav Kranj A je v skupinskem delu odigrala 4 tekme ter vse tudi dobila v svoj prid in osvojila 1.mesto v svoji skupini pred ekipo WAC Pellets A. Ekipa NK Triglav Kranj B je v svoji skupini odigrala 3 tekme. Eno tekmo proti WAC Pellets B je remizirala, ostali dve tekmi pa dobila v svoj prid, vendar zaradi slabše gol razlike osvojila drugo mesto. Tako sta se v polfinale uvrstili ekipi z istega kluba NK Triglav Kranj in Wolfsberger AC (WAC Pellets).

 

V polfinalu se je potem zgodil nepričakovan scenarij, da sta ekipi NK Triglav Kranj A in B odigrali dvoboj med seboj. Uspešnejša je bila ekipa A, kjer ji je ekipa B nudila močan odpor, saj se fantje med seboj dobro poznajo in je bila motivacija toliko večja..

 

V tekmi za 3.mesto je ekipa NK Triglav Kranj B igrala proti ekipi WAC Pellets A in odigrala je zelo dobro tekmo, kjer smo bili priča močni borbi obeh ekip, lepih potez in velikemu številu zadetkov. Najprej smo povedli v prvi minuti tekme. Gostje so nato izenačili in sledil je presing naše ekipe, kjer je uspela ponovno povesti po samostojni akciji našega igralca. Zbranost je popustila proti koncu tekme in domačini so tekmo dobili z 3-2. Igralci so dali maksimum, vendar jim ni uspelo zdržati do konca so pa bili potolaženi z pokalom za 4.mesto

 

V finalu se je tako ekipa NK Triglav Kranj A pomerila z ekipo WAC Pellets B. Tekmo so začeli zelo dobro in odločno. Povedli smo po odlično odigrani akciji in super zaključku! Domačini so izenačili po manjši napaki v obrambi. Triglavani se niso pustili zmesti in so nato močno pritiskali na vrata. Kljub zgrešenimi priložnostmi in okvirju vrat smo bili nagrajeni z dvema zadetkoma za prednost 1-3. V zadnji minuti tekme so domačini uspeli znižati zaostanek, vendar so naši igralci odigrali do konca tekme zbrano in do zadnjega atoma moči uspeli obdržati prednost in osvojiti 1.mesto.

 

Po turnirju so bili fantje zasluženo deležni čestitk za igro in borbo s strani organizatorja. Dobili smo tudi vabilo s strani finalista Wolfsberger AC (članska ekipa nastopa v Avstrijski Bundesligi in Europski ligi) na prijateljsko tekmo na umetni travi. Gotovo se bomo vrnili in pomerili tudi tu.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV