Vaša košarica je prazna.

U11A KONČALA Z JESENSKIM DELOM PRVENSTVA MNZG U12

  Jasmin

Selekcija U11A je zadnji tekmi jesenskega dela MNZG U12 pred pričetkom krompirjevih počitnic odigrala na domačem igrišču v Tenetišah. V sredo so se fantje pomerili z ekipo U12B Triglav Domplan in skozi celotno srečanje dominirali in izvajali zelo navdušujočo igro z malo dotiki in veliko priložnostmi. Zelo dobro predstavo smo nagradili s 5 zadetki, kar je najbolj pomembno je pa to, da smo na igrišču prikazali všečno in zelo lepo igro, ter resen in spoštljiv odnos do kluba.

 

V soboto smo nato v Tenetišah gostili ekipo Velesovo Cerklje. Odnos in igra sta bila v prvem polčasu na zelo visokem nivoju, saj smo dominirali v vseh segmentih igre. V prvem polčasu smo dosegli tudi 3 zelo lepe zadetke z različnimi strelci, ki so bile plod zelo dobro odigranih akcij in spoštovanje igralcev med seboj, saj ni pomembno kdo doseže zadetek ampak, da ekipa napreduje iz tekme v tekmo. V druge polčasu smo imeli tudi veliko priložnosti, kjer pa smo izkoristili eno in tako srečanje uspešno končali brez prejetega zadetka.

 

Z jesenskim delom smo zelo zadovoljni, saj ekipa U11A zaseda visoko 2. mesto na lestvici in za vodilno Škofjo Loko zaostaja 3 točke. Igralci so dokazali, da so lahko proti starejšim vrstnikom dostojni nasprotnik. Napredek v igri je prioriteta zato bodo tudi na koncu nagrajeni s trdim delom in vloženim trudom na treningih in tekmah.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV