Vaša košarica je prazna.

U11A PRI KONCU JESENSKEGA DELA LIGE MNZG U12

  Jasmin

Selekcija U11A v letošnji sezoni po vzoru starejših kolegov v letošnji sezoni, nadaljuje z tekmovanjem v ligi z leto dni starejšimi vrstniki. Liga MNZG U12 je zelo dobra in zanimiva za nabiranje tekmovalnih izkušenj in razvojem samih igralcev za nadaljnje delo. Trunutno je ekipa pri vrhu lestvice. Kar je najpomembnejše za nas je to, da ekipa z vsako predstavo na igrišču napreduje in kaže zrelost. Skupaj kažemo veliko mero poguma in želje, da smo vedno boljši.

 

V tem mesecu je bilo na sporedu kar nekaj tekem, kjer so igralci prikazali zelo dobre predstave in tekme tudi dobivali sebi v prid. V sobotnem derbiju z vodilno Škofjo Loko, so naši igralci zabeležili minimalen poraz 1-2. Z malo sreče bi lahko tekmo obrnili sebi v prid, vendar nam je vratnica in nenatančnost pri zaključku na gol  malce ovirala sicer zelo dobro odigrano tekmo. Borbenost vseh igralcev in želja po preobratu je bila na naši strani. V sami igri smo bili izenačeni z vodilno ekipo, ki je v drugem polčasu popustila, zaradi naše agresivne igre. Kljub temu igralcem čestitke za odigrano tekmo in sam napredek, ki je najpomembnejši pri tej starostni kategoriji.

 

Čakata nas še dve tekmi v jesenskem delu MNZG lige in Minimasters, nato nadaljujemo z delom na umetni travi, kjer bo tako kot že omenjeno v našem klubu povdarek predvsem na Coerverju.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV