Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U12 - osvojila 2. in 4. mesto na turnirju v Borovljah

U12 sodelovala na turnirju v bližnji soseščini

  Dalibor

Selekcija U12 se je tradicionalno udeležila turnirja v Borovljah in osvojila 2. in 4. mesto. Kar nekaj odpovedi je bil vzrok, da smo morali ekipi nekoliko prilagoditi in pomešati.

 

A kljub temu sta obe ekipi suvereno osvojili prvi mesti v skupinah in se uvrstili v drugi krog tekmovanja, ki je bil sestavljen iz dveh skupin po tri ekipe. Razvrstitev po medsebojnih tekmah so dale ekipe za finalni obračun in sicer prvouvrščeni ekipi obeh skupin se pomerita za 1. mesto, drugouvrščeni za 3. mesto, tretjeuvrščeni pa za 5. mesto.

 

Ekipa Triglav B je suvereno opravila tudi drugi del in se uvrstila v finale. Triglav A pa je  zaradi velikega števila neizkoriščenih priložnostih, napak v obrambi in nerazumljivih sodniških odločitev osvojila 2. mesto in s tem tekmo za 3. mesto.

 

Tekmo za 3. mesto je ekipa Triglav A začela odlično in pritiskala na nasprotnikova vrata, a žal ne preveč učinkovito. Zato pa so bili nekoliko bolj zbrani nasprotniki in tekmo dobili z rezultatom 1:3.

 

Sledila je tekma za 1. mesto, katerega je ekipa Triglav B dobro začela in povedla. Hkrati so imeli naši fantje kup priložnosti, a žoga enostavno ni želela v gol. Zato pa je želela nasprotniku, ki je iz protinapada izenačil in kaj kmalu tudi preobrnil rezultat.

 

Kljub vsemu je fantom treba čestitati na borbenosti.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV