Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U12 uspešna na turnirju v Cerkljah

U12 na turnirju v Cerkljah

  Dalibor

Tako kot pri selekciji U8, tudi tukaj z nekoliko zamude a nikoli prepozno obveščamo o uspehu naših ekip na turnirju v Cerkljah. NK Triglav so na turnirju zastopale tri ekipe. V skupinskem delu so si vse tri ekipe zagotovile mesto v četrtfinalu.

Žal sta se v polfinale uvrstili samo dve. Žreb pa nam ni bil naklonjen, saj sta se v polfunalu naši ekipi pomerili med seboj. NK Triglav 1 je z rezultatom 3:0 napredovala v finale. Tekma za 3. mesto med našo ekipo Triglav 2 in Ledinam je bilo zelo napeto, a so naši fantje bili bolj zbrani in zmagali z rezultatom 2:0.

Tudi finale ni bilo nič drugače. Kljub utrujenosti obeh ekip so naši fantje uspeli streti odpor nasprotnika in slavili z rezultatom 2:0. To pa je hkrati pomenilo, da je ekipa NK Triglav 1 zaključila turnir brez prejetega gola ob zavidljivi gol razliki 20:0. Tudi to je še en pokazatelj, da je delo v našem klubu na pravi poti, da fantje napredujejo počasi a sigurno in da rezultatski uspeh, čeprav je manj pomemben, ne bo zaostajal. Naš namen je še vedno razvoj igralca, kot posameznika, ki znotraj ekipa pomeni dodana vrednost. Iz naših vrst prihajata tudi najboljša posameznika v svojih kategorijah in sicer je Aljaž Baltič prejel pokal za najboljšega strelca, Nik Raztresen pa za najboljšega vratarja turnirja.

Zaključek serij turnirjev v organizaciji NK Velesovo je pomenilo, da bo prehodni pokal tudi to leto ostal v naši vetrini. Čestitke vsem našim ekipam na sodelovanju, prikazani igri in rezultatskem uspehu.

 

Na koncu pa tudi čestitke našim zvestim navijačem, ki so nas bodrili in v športnem duhu navijali za naše mlade nadobudneže.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV