Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U12A ekipa zabeležila prvi poraz v ligi U13

Triglav Podgorje : Šobec Lesce 1 : 2 (0:1)

  Dalibor

Danes je potekal 8. krog v MNZG U13 ligi (A-skupina). Na domačem igrišču v Tenetišah je ekipa Triglav Podgorja gostovala vedno neugodno ekipo Šobec Lesce.

 

Kljub pritisku naših fantov in nešteto zgrešenih strelov, so gostje povedli. Na močno načetem in razmočenem igrišču (vidno na slikah) naši fantje niso mogli razviti igro, ki jih krasi skozi celotno tekmovanje. A že v drugem polčasu izenačenje, ko je iz zelo težkega položaja gol dosegel Aljoša Orehek. Ponovno pritisk naših fantov, a brez uspeha. Tudi gostje so vse več preko kontra napadov prihajali v zgledne priložnosti, iz katerih so eno tudi izkoristili in postavili končni rezultat 1 : 2.

 

Gostujoči ekipi je treba čestitati na borbeni igri. Naši fantje pa so dobili lekcijo v pravem trenutku, da je potrebno stopiti v tekmo z željo po zmagi in nikakor ne podcenjevalno.

 

In kot je Nelson Mandela nekoč dejal, da tekmo lahko dobiš ali pa se naučiš (pri porazu). Upam, da so se naši fantje nekaj iz te tekme tudi naučili. Kljub vsemu, so naši fantje leto ali dve mlajši od ostalih vrstnikov.

 

Naslednja tekma na Jesenicah je prestavljena na 22.10.2019 ob 19.00h.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV