Vaša košarica je prazna.

U12A odigrala tekmo v svojem stilu

U12A ekipa odigrala zadnjo prvenstveno tekmo v jesenskem delu MNZG U13

  Dalibor
V soboto 26.10.2019 se je odigralo zadnje kolo jesenskega dela MNZG U13 lige. Naša U12A ekipa, ki tekmuje v skupini A je svojo tekmo odigrala na domačih tleh in zabeležila najvišjo zmago letošnjega prvenstva. Proti ekipi Britofa, ki ima v svojih vrstah tudi igralce l. 2009 so zmagali 17:0. Po končanem jesenskem delu (10. krog) zasedajo 3. mesto tik za ekipama Bleda in vodilnih Lesc. Pri tem je potrebno dodati, da imajo fantje najvišjo gol razliko v ligi (+56), najmanj prejetih zadetkov (9) in skupaj z ekipo Lesc največ doseženih zadetkov (65). In če k temu prištejemo, da so verjetno v povprečju najmlajša ekipa v skupini, je jasno o kako kvalitetni ekipi govorimo.
 
Ne moremo pa mimo predzadnje tekme proti ekipi Jesenic. Če so bili igralci Jesenic za grobe prekrške in nedostojna vedenja na prvi tekmi sankcionirani, pa to ne moremo reči za povratno tekmo. Ne razumemo kako lahko starši in stroka kluba dovoli takšno obnašanje igralcev NK Jesenic na igrišču v času tekme in po njej, hkrati pa ne razumemo MNZG, da na takšne tekme, kot prvo pošiljajo neizkušene sodnike, kot drugo pa na tekmah ni kontrolorja, ki bi se lahko tudi sam prepričal o čem pišemo. Namerni udarci, prekrški, ustrahovanje nasprotnih igralcev, nedostojno vedenje, vplivanje na sodnika in še bi lahko naštevali ne sodijo na igrišča. Verjamem da otroci pri tem niso krivi, temveč tisti, ki so jim takšno obnašanje dovolili, oziroma jim to dovoljujejo.
 
Želimo le da zmaga nogomet ter slogan Mednarodne nogometne zveze (FIFA) Fair play in nikakor stvari, ki v ta slogan ne spadajo.
Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV