Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U12A Pričela s prvenstvom MNZG

Prva tekma na domačem igrišču v Tenetišah

  Jasmin

Selekcija U12A je v soboto 05.09.2020 pričela s prvim krogom v prvenstvu MNZG. Nastopamo v skupini A lige Mlajši dečki U13. Tudi v tej sezoni bomo igrali proti leto dni starejšimi vrstniki zaradi napredka v sami hitrosti in dinamiki nogometne igre. Tako želimo skrbeti za razvoj naših igralcev in prilagoditev na vedno višji nivo skozi naslednja leta.

 

Prvo tekmo smo odigrali na domačem igrišču proti ekipi Škofje Loke U13. V prvem polčasu smo odigrali zelo dobro tekmo s številnimi priložnostmi in lepo nogometno igro, ki sloni na hitremu pretoku žoge iz obrambe v napad s hitrimi podajami in hitremu gibanju igralcev po pozicijah. Borbenost in odnos na igrišču je bil na visoki ravni pri vseh nastopajočih igralcih. Prvi polčas smo z hitro reakcijo po izgubljeni žogi in prenosu žoge v napad tudi nagradili z zadetkom.

 

V drugem polčasu smo nadaljevali z borbeno in dobro predstavo. Zaradi postopne utrujenosti smo delali malce več napak, kar pa naše igralce ni zmedlo zato so odgovorno in z željo po novem zadetku, nadaljevali z igro po tleh in brez nabijanja visokih žog, ki ne prinaša napredka in lažje poti do željenega cilja. Tekmo smo tako pripeljali do konca in bili zasluženo ponosni nase. 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV