Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

u9 ekipa osvojila turnir v Avstriji

U09

  Dalibor

Ekipi U9 sta sodelovali na turnirju v Špitalu ob Dravi ( Avstrija ). Ekipa Triglav A je osvojila 1. mesto v skupini, ekipa Triglav B pa 2. mesto v skupini in se uvrstili v četrtfinale. Prva je igrala ekipa B, kjer se je tekma končala z rezultatom 0:0 in sledila je loterija oziroma penali. Žal naša ekipa ni bila dovolj zbrana in izpadla iz nadaljnega tekmovanja. 

 

Sledila je ekipa Triglav A, kateri so suvereno dobili četrtfinalno tekmo z rezultatom 3:0 in se uvrstili v polfinale. Tudi polfinalni obračun je prinesel zmago naših orlov 2:0 in še na tretjem turnirju so se uvrstili v finale. Upali smo, da nam bo sreča naklonjena, saj smo v dveh finalih bili poraženi. Finalni obračun je bil napet do konca, saj so naši fantje konstantno napadali, a žoga ni hotela v gol. Tekma se je končala z rezultatom 0:0. In tudi tukaj se je temperatura dvigala z vsakim izvedenim penalom. A sreča je bila tokrat na naši strani in fantje so zasluženo osvojili 1. mesto na turnirju. Kot nagrado jim je organizator podaril zastonj kupon v bližnjem Mcdonaldsu. 

 

Ne smemo pa pozabiti na bučno in športno navijanje zvestih navijačev. Ekipi se jima zahvaljujeta za res fenomenalno podporo.

 

Dodati je treba še novico, da so se naslednji dan dve ekipi U11 udeležili istega turnirja, a jim žal ni uspelo ponoviti izvrtnih podvigov iz prejšnjih turnirjev. Kljub dokaj suverenih tekem v skupini, so morali domov že po četrtfinalnih obračunih. 

 

Časa za počitek ni, saj se že v v ponedeljek 08.01.2018 začnejo treningi.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV