Vaša košarica je prazna.

U9 osvojila 2. mesto

Turnir Jan Oblak

  Dalibor

Prvi junijski vikend je bil namenjen turnirju Jan Oblak v Škofja Loki, kjer smo se v selekciji U9 prijavili z dvema ekipama. Že v petek 31.05.2019 je mešana ekipa (U8/U9) odigrala skupinski del in se uvrstila v 1/16 finala.

 

V soboto pa je turnirsko tekmovanje že v dopoldanskih časih začela druga ekipa, ki se je prav tako uvrstila v 1/16 finala. Ekipo NK Triglava bordo je v tem delu tekmovanja čakala ekipa NK Postojna, katero so naši fantje dobili po streljanju kazenskih strelov. Mešana ekipa NK Triglav pa je odigrala tekmo z ekipo NK Rudarja iz Velenja in prikazala izjemno borbenost in željo po zmagi ter zmagala rezultatom 3:1.

 

1/8 finala je ekipi Triglav-bordo dodelila ekipo Rudarja iz Trbovelj, katerega so fantje z izjemno učinkovitostjo dobili z rezultatom 5:0. Žal pa je mešana ekipa Triglava dobila kasnejšega zmagovalca turnirja Cerknico in izgubila z rezultatom 4:0. Kljub porazu je fante potrebno pohvaliti za željo in igro, ki so jo prikazali na omenjenem turnirju.

 

Nadaljevanje tekmovanja in 1/4 finale proti zelo neprijetni ekipi iz Črnuč, a se fantje niso zmedli in z veliko mero borbenosti zasluženo zmagali 2:1 in s tem uvrstitev v 1/2 finale. Polfinalna tekma z Lescami je bila poslastica in izjemna zmaga 2:0 nas je pripeljala do finala. 

 

V finalu pa krvniki druge ekipe Cerknica, ki je v polfinalu premagala velike Domžale. Glede na to, da naši fantje skozi celotno tekmovanje niso imeli menjave, je bila že uvrstitev v finale izjemen uspeh. Tudi finalni obračun so fantje začeli odlično in povedli, a žal niso zdržali do konca in rezultat 1:1 je postopno dvigoval temperaturo, saj so sledili kazenski streli. Žal pa sta bila vidna utrujenost in mogoče prevelika želja odločilni, da naši strelci niso bili tako natančni, kot v 1/16 finala in zmaga je odšla v Cerknico.

 

Fante je potrebno pohvaliti za prikazano igro in dodati izjavi trenerjev Jureta Pegama in Aleksandra Brkića, da so bili naši fantje prav v vsaki tekmi superiorni, a žal tega niso znali izkoristiti tudi v finalu.

 

Hkrati bi radi čestitali tudi Nikolaju Radoševiću in Timu Brezniku, ki sta bila izbrana v elitno ekipo turnirja.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV