Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U9 z novimi trening majicami

Podjetje Autodelta donirala majice za trening v selekciji U9

  Dalibor

V našem klubu smo veseli vsakršne donacije za naše mlade nadobudne nogometaše. Zavedamo se kako težko je danes otroku omogočiti dobre pogoje za delo. Podjetje Autodelta je selekciji U9 doniralo 50 bombažnih majic za trening, za kar se jim v klubu iskreno zahvaljujemo. Hkrati bi se radi zahvalili tudi družini Donoša, ki je bila zaslužena za prejeto donacijo.

 

To je hkrati povabilo ostalim podjetjem in potencialnim donatorjem, da nam priskočijo na pomoč in preko donacij svojim podjetjem omogočijo reklamo.

 

To leto je 100 obletnica kluba in v ta namen se bodo v klubu dogajale številne prireditve in dogodki, ki bi bili zanimivi za potencialne donatorje.

 

Že v mesecu marcu začnemo s tradicionalnim turnirjem Triglav Cup Kranj. Ker Triglav Cup Kranj služi kot kvalifikacijski turnir za nastop na finalnih turnirjih franšiz EFCO in Champions Trophy, imajo naše ekipe v selekcijah U9-U14 zagotovljena mesta na njihovih finalnih turnirjih. Finalni turnirji bodo potekali v Avstriji, Nemčiji, Sloveniji in Turčiji. Na njih pa bodo nastopale ekipe zvenečih evropskih klubov (Manchester City, Chelsea, Southampton, Benfica, Juventus, Roma, Inter, Glasgow Rangers, Red Bull Salzburg, Ajax, PSG,...). Ravno priljubljenost takšnih turnirjev so lahko priložnost slovenskim podjetjem za reklamo in prepoznavnost.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV