Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Udovič: Ponavljati tovrsten pristop in željo

Vezist Triglava pred naslednjim izzivom

Eno najbolj neugodnih gostovanj v koledarju slovenskega prvoligaškega prvenstva je za člansko ekipo NK Triglav Kranj, pot v Prekmurje pa se je obrestovala z novo prvenstveno točko. A vtis ostaja, da je z remijem kranjska ekipa izgubila dve točki, saj je bila dvakrat v vodstvu, drugo je trajalo vse do sodniškega podaljška.

 

"Po tekmi smo bili seveda razočarani, ker smo dobili gol v zadnji minuti in to zelo boli. Ampak mislim, da smo lahko zadovoljni, saj ni lahko prinesti točke iz Murske Sobote. Tam je zelo težko igrati, kar so občutile tudi druge ekipe. Zadovoljni smo lahko tudi zato ker nas je Mura letos že dvakrat premagala v Kranju," je položaj realno ocenil vezist Orlov Gašper Udovič.

 

Bordo-beli so z osvojeno točko še podkrepili dvig forme, vseeno pa bo analiza pokazala na stvari, ki še niso bile na želeni ravni. "Predvsem to, da bi morali biti bolj zbrani proti koncu tekme, saj smo na žalost gol dobili povsem na koncu. Dobro smo stali v obrambi, saj si domači niso priigrali veliko priložnosti, imeli pa smo tudi dobre protinapade in številne priložnosti za še kakšen zadetek."

 

Konec tedna bo prinesel nov pomemben obračun. Kranjčani bodo pred svojimi navijači gostili sežanski Tabor. "Vsaka tekma je pomembna, tudi naslednja bo za nas nosila izjemen pomen. Nadaljevati moramo s takim pristopom in željo, kot je bilo značilno na zadnjih tekmah. V tem primeru sem prepričan, da nam bo uspelo premagati Tabor. Veliko lahko z zmago. Vemo, da nas je Tabor v tej sezoni že premagal, a menim, da bo tokrat drugače in bo zmaga ostala v Kranju," je še dodal Udovič.

 

Dvoboj z novincem v ligi iz Sežane bo v soboto ob 13:00.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV