Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

UMAG TROPHY 2020

Selekcija U11 na mednarodnem turnirju Umag Trophy

  Jasmin

Igralci selekcije U11 so se pretekli konec tedna udeležili mini priprav in mednarodnega turnirja Umag Trophy, ki ga organizira B4Sportcamps.

 

Fantje so pod vodstvom trenerjev Jasmina, Aljoše in Jureta v četrtek prispeli v Umag in se napotili na trening po prevzemu soba in nato na zaslužen oddih v bazenu, kjer ni manjkalo dobre volje, skakanja in vožnje po toboganu.

 

V Umagu smo prijavili 3 ekipe, ki so igrale v sistemu 6+1 z namenom, da bi vsi igrali čimveč. S turnirjem smo začeli v petek popoldan z dvema tekmama vseh treh ekip v svojih skupinah. Po koncu uspešno odigranih tekem smo fantom namenili še en dan v bazenu, saj je nato sledila naporna in celodnevna sobota s tekmami v skupinskem delu.

 

Ekipa Triglav Kranj - Črni so v svoji skupini po koncu sobotnega dneva osvojili drugo mesto in se v nedeljo v četrtfinalu pomerili z ekipo Halubjan. Po boljši igri na terenu in številnih priložnosti smo zadeli samo enkrat. Nasprotnik, ki je pretil s streli in podajami od daleč so bili bolj učinkoviti od Tiglavanov. Pisalo se je pisano nogometno pravilo, kdor ga ne da, ga pač dobi. Po porazu v četrtfinalu smo v tekmi za 5. mesto premagali ekipo NK Maribor - rumeni z 1-0 in prikazali še boljšo predstavo in bili na koncu v izdihljajih tekme nagrajeni za trud in zelo dobro igro.

 

Ekipa Triglav Kranj - Bordo je v svoji skupini pristala na 4 mestu in se je v nedeljo pomerila v tekmi za 17. mesto in to tekmo tudi dobila z rezultatom 2-1 proti Hrvaški ekipi NK Zamet. Igralci ekipe Trigav Kranj - Bordo so na vseh tekmah skupinskega prikazali veliko dobrih nogometnih vsebin in borbe, ki jih je na koncu nagradila z zmago za končno 17. mesto med 40 udeleženci turnirja.

 

Ekipa Triglav Kranj . Beli so v svoji skupini osvojile 6. mesto in se v nedeljo na zadnji tekmi pomerila z ekipo Halubjan - Rdeči, kjer so v tekmi za 20.mesto z rezultatom 2-1 uspešno premagali svoje hrvaške vrstnike. Fantje so bili v težki skupini, kjer so tako kot ekipa Bordo bili težko premagljivi in večkrat bližje uspešnemu rezultatu. Celodnevni napor v soboto jih je nagradil v nedeljo in fantje so bili tako kot trenerji super zadovoljni z igro, borbo in ekipnim duhom.

 

Vsi igralci selekcije U11 so uspešno odigrali turnir Umag Trophy 2020. Minutaža je bila na igralca zelo visoka in popolna, tako, da so bili tudi otroci zadovoljni kot tudi mi trenerji z njihovim odnosom, igro in pripadnost klubu NK Triglav Kranj. V slikah lahko vidite nekaj utrinkov iz Umaga.

 

Jasmin, Aljoša in Jure.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV