Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

V petek znova na igrišču!

Prvoligaši se vračajo na terene

Sreda je prinesla pomemben korak k vrnitvi nogometašev na igrišča. Tam, kjer si najboljši slovenski igralci najbolj želijo biti, bodo znova ob koncu aktualnega tedna. Nova rahljanja ukrepov ob epidemiji koronavirusa pomenijo, da se s petkom v trenažni proces vračajo tudi člani NK Triglav Kranj.

 

Strokovni štab in igralci članske zasedbe kranjskega prvoligaša so že nekaj časa v nizkem startu za nadaljevanje treningov. Vlado Šmit bo s sodelavci in nogometaši v petek opravil prvi trening po marčevski zamrznitvi. Treningi bodo sprva potekalo v manjših skupinah in na različnih delih terenov Športnega centra Kranj.

 

"V Triglavu smo že nekaj časa povsem pripravljeni na vrnitev v proces treniranja. Razvoj dogodkov smo budno spremljali, stroka pa se je sproti prilagajala. Čakamo na podrobna navodila pristojnih z državne ravni in NZS, načeloma pa smo povsem pripravljeni. Priskrbeli smo zaščitna sredstva, mobilne zunanje slačilnice, določili skupine in pripravili terene," je dejal Siniša Brkić, športni direktor NK Triglav Kranj.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV