Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

VIDEO: Pomembna točka v boju za cilje

Triglav je na domači tekmi za las ostal brez zmage

Prva liga Telekom Slovenije, 27. kolo

NK Triglav Kranj – NK Domžale 1:1 (0:0)
Beciri 50; Ibričić 86.

 

NK Triglav Kranj:  Arko, Milanović, R. Wilmots, Kumer, Mertelj, Ćerimagić, Gliha, Rogelj (od 83. Arh Česen), Janković (od 70. Majcen), Mlakar (od 63. Udovič), Beciri (od 83. Petric).

 

 

Petkov obračun Prve lige Telekom Slovenije v Kranju ni dal zmagovalca. Triglav in Domžale sta se razšla z remijem 1:1, pa čeprav lahko dve izgubljeni točk bolj objokujejo kranjski Orli. Domači so na prvi tekmi na svojem stadionu po večmesečnem premoru vodili praktično ves drugi polčas, a je gostom točko s prostega strela priigral Senijad Ibričić v 86. minuti.

 

Prvi polčas ni prinesel zadetkov, niti ne velikega števila zrelih priložnosti. Bordo-beli so imeli več od igre, a niso uspeli premagati gostujočega vratarja. Je pa to uspelo Beratu Beciriju v 50. minuti. Po predložku Erika Glihe in nespretnosti gostujoče obrambe je Danec žogo pospravil v mrežo za drugi zadetek sezone.

 

Kljub remiju Orli ostajajo na osmem mestu prvenstvene razpredelnice, v hrbet jim gledajo kolegi iz Domžal in Velenja. Zgoščen urnik kmalu obeta novo poslastico, v četrtek v Kranj prihaja NK Maribor (18:00).

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV