Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

VIDEO: Poraz, ki nikoli ni bil bolj sladek!

V 35. kolu PLTS je Triglav izgubil proti Domžalam, a zadržal prvoligaški status

Prva liga Telekom Slovenije, 35. kolo
NK Triglav Kranj - NK Domžale 1:4 (1:1)
Udovič 17; Gnezda Čerin 8./11-m., Kolobarič 58., Podlogar 79., 87.


Triglav: Čadež, Šalja, Crnov, Arh Česen, Udovič (od 83. Gajič), Mlakar (od 79. Svraka), Rogelj, Kryeziu, Tijanič, Mertelj, Majcen.

 

 

Ko so se nogometaši Triglava in Domžal že ogrevali za začetek tekme, se je v Kranju ulilo, kot že zelo dolgo ne. Močan dež, toča in veter so začetek prestavili za nekaj manj kot uro, tudi za tem pa sta se ekipi pomerili na zahtevnem terenu. Gostje so povedli po srelu z bele pike v osmi minuti, a so domači z golom Gašperja Udoviča izenačili nedolgo za tem.


Med polčasom je bilo znano, da Gorica ni premagala Aluminija, to pa je pomenilo, da je Triglav dokončno osmi in si je zagotovil obstanek med elito. Vesela novica je pustila posledice, saj Orli v nadaljevanju niso zaigrali tako, kot so v prvem, posldica pa so bile še tri žoge v domači mreži.


"Čestitke igralcem obeh klubov, da so prikazali zanimivo predstavo na zelo zahtevnem terenu. Pomembno je tudi, da ni prišlo do poškodb. V drugem polčasu nismo uspeli prikazati predstave iz prvega, a to je posledica velikega olajšanja po tem, ko smo si zagotovili obstanek v ligi. Akumulatorji so se pač izpraznili, ko smo dosegli svoj cilj. Za našim klubom je zelo uspešna sezona," je po tekmi dejal trener Dejan Dončić.


Poraz niti približno ni zasenčil uspeha, ki ga je dosegla bordo-bela ekipa, kar je bilo jasno tudi zaradi slavja, ki je vladalo med nogometaši, vodstvom kluba in navijači po srečanju. Za ta cilj je klub garal celo sezono in edino logično je bilo, da so sledile čestitke in veliko slavje. Kljub temu sezone še ni konec, v zadnjem kolu bo triglav v soboto gostoval v Velenju.


Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV