Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

VIDEO: Tekma, ki se ne sme več ponoviti

V zadnjem jesenskem kolu prvenstva je Triglav izgubil v Kidričevem

Prva liga Telekom Slovenije, 20. kolo

NK Aluminij – NK Triglav Kranj 8:1 (4:0)
1:0 Klepač (7.), 2:0 Leko (16.), 3:0 Leko (21.), 4:0 Mertelj (39./avtogol), 5:0 Klepač (51.), 6:0 Živković (56.), 6:1 Hasanaj (69.), 7:1 Flakus Bosilj (84.), 8:1 Flakus Bosilj (89.).

 

NK Triglav Kranj: Arko, Rogelj (od 46. Udovič), Milanović, Mertelj, Arh-Česen (od 46. Kuhar), Brkić, Kryeziu, Janković, Tijanić (od 52. Hasanaj), Mlakar, Petric.

 

 

Zadnja tekma prvega dela prvoligaške sezone je poskrbela za pot Triglava v Kidričevo. Na prizorišču, kjer Orli še nikoli niso slavili prvoligaške zmage, se je nadaljevala črna serija. Domači so slavili z 8:1, zato ni pravega smisla, da ponujamo analizo tekme, ki je bila s strani gostov porazna.

 

Prvi polčas se je zaključil z vodstvom domačih s 4:0, v nadaljevanju pa je Aluminij dosegel še enkrat toliko zadetkov. Orli pravega odpora niso nudili, edina svetla točka tekme je premierni prvoligaški zadetek domačega fanta Qendrima Hasanaja, ki je zadel v 69. minuti.

 

"Ta poraz je hud udarec za nas, lahko smo srečni, da nismo prejeli še več zadetkov. Aluminij nas je nadigral v vseh segmentih igre. Kot bi spremljali tekmo Barcelone proti kateri od nižjeligaških ekip. Žal mi je navijačev, žal mi je Kranja in žal mi je, da smo po izjemni zmagi v Mariboru prišli sem in prejeli osem zadetkov. Nekateri igralci se bodo morali resno zamisliti, v drugem delu sezone pa bomo morali poskrbeti, da se to ne ponovi," je po dvoboju dejal trener Vlado Šmit.

 

Članska ekipa bo trenirala še teden dni, nato pa bo za kratek čas odšla na premor. Priprave se začnejo v januarju, nadaljevanje sezone pa sledi v februarju.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV