Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

VIDEO: Triglav ugnal Domžale

Druga pripravljalna tekma in druga zmaga za Orle

Pripravljalna tekma, Kranj
NK Triglav Kranj - NK Domžale 3:2 (2:0)
Tijanič, Majcen, Marinović; Nicholson 2x


NK Triglav XI: Arko, Drilon, Alič, Kumer, Mlakar, E. Kryeziu, Udovič, Tijanič, Žurga, Majcen, Crnov


Igrali so še: Čadež, Afoakwa, Osikel, Kopač, Kuhar, Arh-Česen, Hasanaj, Pranjić, Marinović, Šalja

 

Na domačem igrišču je članska ekipa NK Triglav Kranj odigrala še drugo pripravljalno tekmo v aktualnem zimskem obdobju. Po zmagi sredi tedna proti Dobu, so se Orli zdaj pomerili še z drugo ekipo iz geografske bližine, NK Domžale. Podoben je bil tudi uspeh, saj so bordo-beli slavili še na drugi pripravljalni tekmi te zime.


V prvem polčasu smo spremljali zanimivo nogometno predstavo, kjer sta si obe ekipi priigrali nekaj priložnosti za zadetke, konkretnejši, učinkovitejši in spretnejši pa so bili domači. Po pol ure igre sta Luka Majcen in David Tijanič izkoristila napako v gostujoči obrambi, kapetan je sam stekel pred vratarja, s sredine pa je z nesluteno hitrostjo prisprintal Tijanič, sprejel nesebično podajo in povedel Triglav v vodstvo. Zanj je bil to že drugi gol na drugi tekmi te zime.


Skoraj deset minut kasneje pa je imelo domače moštvo na voljo prosti udarec z razdalje, ki ga je zelo močno in dokaj natančno, stresel je namreč prečko, izvedel Ivan Crnov. Med tem, ko je žoga letela proti goli, pa so gostje nedovoljeno zaustavljali Majcna, kar je pripeljalo do najstrožje kazni. Rutinirano jo je izvedel prav kapetan Orlov in na premor so odšli z lepo prednostjo.


V nadaljevanju sta oba trenerja opravila menjavo celotne enajsterice, na terenu smo videli veliko mladih nogometašev, tudi mladincev. Bolje so začeli gostje, ki so z dvema goloma Nicholsona izenačili, a za tem so bordo-beli znova vzpostavili premoč. Številnih zrelih priložnosti niso izkoristili, a le do zadnje minute tekme. Takrat je mladinec Matic Kopač opravil slalom mimo igralcev Domžal, uprizoril tudi "ruleto"v stilu Zinedina Zidana, nato pa je natančno ob stičišču prečke in vratnice meril Tomislav Marinović.


Dve zmagi z dveh tekem sta lep uspeh in prava motivacija za delo v prihodnje. Nova pripravljalna tekma bo že v sredo, ko se bodo Kranjčani na domačem terenu udarili z NK Brinje Grosuplje.

 

Foto: NK Triglav Kranj

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV