Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Žogarija 15. maja v Kranju!

Pridružite se nogometni zabavi v gorenjski prestolnici

Kranj bo 15. maja 2018 gostil dogodek v okviru projekta Žogarija. Gre za mednarodni projekt, ki že 13. leto uteleša eno zelo pomembnih prepričanj – da šport lahko izboljša kakovost življenja mladih, jim vcepi vrednote, kot so solidarnost, poštenost, odgovornost in spodbudi spremembe na bolje v lokalnih skupnostih ter širše.


Dogodek bo v Kranju bo potekal na Glavnem trgu ob vodnjaku v torek, 15. maja 2018, in se bo začel ob 16. uri. K sodelovanju so povabljene vse osnovne šole Mestne občine Kranj, ki bodo v sodelovanju z ONŠ Rožle in NK Triglav Kranj na prireditev pripeljale svoje ekipe.


Pomerili se bodo v štirih tekmovalnih disciplinah in ekipa, ki bo na koncu v skupnem seštevku zbrala največje število točk, bo zmagala. Tukaj pa se tekmovanje ne konča. Vsi zmagovalci lokalnih prireditev se bodo letos septembra zbrali na Finalni prireditvi Žogarija na Bledu.


Vsi državni prvaki pa se nato srečajo še na mednarodnem finalu Žogarije, ki vsako leto poteka v drugi državi partnerici – letos je na vrsti Bosna in Hercegovina. 21. septembra 2018 bo tako 9 državnih prvakov zastopalo svojo državo na mednarodnem turnirju v Sarajevu.


Na dogodku v Kranju nas bo obiskal tudi posebni gost, član članske ekipe NK Triglav. Kdo bo to, pa izveste 15. maja 2018.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV