Ekskluzivna ugodnost za imetnike MKZ kartice

Brezplačni vstopnici za tekmo za imetnike MKZ kartice

Ponosno vam predstavljamo družbo MERKUR trgovina, d.o.o., ki je postala aktivni partner in generalni pokrovitelj Nogometnega kluba Triglav Kranj. Novo partnerstvo ne pomeni samo dodatnega zagona za naše nogometaše iz Kranja, pač pa tudi za vas, imetnike Merkurjeve kartice zaupanja.


Podarjamo vam brezplačen ogled naslednje tekme med NK Triglav Kranj in NK Jadran Dekani, ki bo v petek, 27.08.2021 ob 20. uri v Športnem centru Kranj.
Podarili bomo kar 1.200 vstopnic, vendar si kljub temu svojo zagotovite čimprej.


Posamezen imetnik Merkurjeve kartice zaupanja si lahko zagotovi največ dve brezplačni vstopnic.Za pridobitev vstopnic je potrebna registracija na tej povezavi, kjer istočasno opravite navidezni nakup. Pri nakupu vstopnice uporabite kodo VSEUREJENO.Tako bosta vaši vstopnici postali brezplačni. Za pomoč pri nakupu vam je na voljo tudi klicni center, ki je za vas dosegljiv vsak dan med 9. in 21. uro na številki 070 44 11 41. 


Pomembno: Vsak na novo registrirani uporabnik si lahko zagotovi največ dve vstopnici. Vstop na tekmo je možen ob upoštevanju PCT pogoja. Če želite kupiti več kot dve karti lahko nakup opravite preko sistema Moje karte na tej povezavi.


Skupaj za aktivno Gorenjsko.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024