To je Triglav: Leon Kondić

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

V novi rubriki To je Triglav bomo v naslednjih mesecih predstavljali mlade kakovostne nogometaše, ki so del največje gorenjske mladinske nogometne šole. Ta se lahko v zadnjem času pohvali tudi s številnimi novimi nogometaši, ki jih bomo predstavili v naslednjih tednih.

Leon, zadnja sezona vam ne bo ostala v lepem spominu, saj ste kljub osvojenemu drugemu mestu izpadli iz 1. SML. Kakšni so občutki zdaj po nekaj prespanih tednih in analizah?
Občutki so načeloma malo boljši, kot pa ko smo izvedeli za izpad, ampak me ti občutki ne smejo ovirati pri naslednji sezoni, kjer moram dati svojo največjo vrednost, da ekipi pomagam pri vrnitvi v prvo ligo.

Kljub porazu ne moremo govoriti o porazni sezoni, saj so preostale selekcije dosegle zavidljive rezultate U15 (5. mesto); U14 (2. mesto), U13 (1. mesto) in U12 (1. mesto). Kako gledate na uspehe mlajših selekcij?
Na to gledam kot neko prednost, saj so fantje iz mlajših selekcij pokazali veliko kakovosti in potenciala in to veliko pomeni za prihodnost kluba.

Ostajate zvest klubu in zakaj?
Zvest ostajam, ker mi je ta klub vedno bil pri srcu in ker vem, da imamo to kakovost, da se vrnemo tja, kamor spadamo.

V prihodnje bo vodja mladinske nogometne šole Dalibor Prača. Ali imate vtis, da se v klubu dogajajo premiki na boljše, ste se imeli možnost pogovoriti z njim?
Seveda, saj mi je vodja predstavil njegov projekt in vem, da se klubu obetajo velike stvari.

Kako negativne govorice vplivajo na vas in vadbeni ter tekmovalni proces? Vsi imajo pravico povedati svoje mnenje, ampak o svoji perspektivi odločam sam in negativne govorice poizkušam preslišati.

Kaj pričakujete v prihajajoči sezoni?
Pričakujem samo najboljše in pozitivne stvari

Kaj bi svetovali svojim vrstnikom in mlajšimi igralcem?
Naj pozabijo na prejšnjo sezono in na to, kar se je zgodilo, ker moramo biti vsi osredotočeni na prihajajočo sezono, ki pa ne bo lahka.

Tudi v strokovnem kadru članskega moštva je prišlo do sprememb. Vodenje je prevzel Safet Hadžić, ki je že na začetku dejal, da bo ekipo gradil okoli domačih igralcev, ki prihajajo iz MNŠ Triglav. Vidite v tem svojo priložnost?
Trenerja Hadžića sem malo spremljal, ko je bil trener NK Olimpije in vem, da zna prepoznati potencial in talen, kjer pa vidim svojo priložnost.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024