Kadeti in mladinci zabeležili visoki zmagi v uvodnem kolu prvenstva

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Ta vikend se je začelo tekmovanje tudi v 2. SML in 2. SKL. Moštvi Triglava sta gostili vrstnike iz Dekanov. Najprej so se v boj za točke podali kadeti, ki so že na začetku pokazali prevlado na igrišču in nasprotnika onemogočili v izvedbah protinapadov. Mladi orli so si v prvem polčasu priigrali res veliko priložnosti, a bili premalo konkretni v zaključkih.

Šele po strelu Jemca izven kazenskega strela so prišli do minimalnega vodstva v prvem polčasu. Zato pa je bil drugi polčas precej bolj učinkovit, saj so nasprotnega vratarja še trikrat premagali in končni rezultat je bil 4:0.

Uspeh Mladinske nogometne šole kranjskega Triglava so v tem vikendu zaključili mladinci, ki so s kar 6:0 premagali vrstnike iz Dekanov. Že začetek tekme je pokazal, da bodo fantje prevladovali tudi na tej tekmi. Na zadetek se ni dolgo čakalo, saj so fantje zadeli že v deseti minuti, pred koncem polčasa pa podvojili vodstvo. Drugi polčas je bil podoben, kot pri kadetih, saj so popolnoma prevzeli pobudo na igrišču in bili strelsko še bolj uspešni, tako da se je tekma končala z visokih 6:0.

Vikend v MNŠ Triglav je bil izjemno uspešen, saj so tako v vseh treh selekcijah (U15, U17 in U19) zabeležili visoke zmage z gol razliko 19:1. V naslednjem kolu moštvi U17 in U19 čaka obračun s Šenčurjem, U15 pa tekma z Olimpijo v Ljubljani.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024