Coerver® Slovenija odpira svojo Akademijo v Kranju

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Coerver® Coaching Slovenija odpira novo Performance Akademijo. V januarju začenjamo s programom dodatnih treningov v Kranju, kjer bodo mladi nogometaši in nogometašice iz Gorenjske lahko prvič trenirali po Coerver® metodi.

 

V ta namen je bil izveden prvi izobraževalni trening za trenerje na umetni travi v Športnem cetnru Kranj. Trenerji, ki bodo delali znotraj akademije, so spoznali delo z mladimi nogometaši po Coerver® metodi.

Coerver® Coaching Performance Akademija je namenjena mladim nogometašem in nogometašicam, ki že trenirajo nogomet, a želijo z dodatnimi treningi izboljšati svojo igro. Treniramo v skupinah po 6 ali 12 igralcev, kar nam omogoča maksimalno posvečenost vsakem posamezniku, vendar tudi možnost »aktivne duel« igre skozi vaje.

Treningi se začnejo z individualno tehniko, a zaključijo z igrami (3v3, 4v4, 5v5), kjer morajo igralci uporabiti naučene elemente pod polnim pritiskom v sodelovanju s soigralci.

Ob tej priložnosti pozivamo vse mlade nogometaše in nogometašice od 7 do 13 let, ki želijo trenirati po svetovni metodi št. 1 za razvoj nogometnih spretnosti, da se pridružijo naši Akademiji in se naučijo novih potez, s katerimi bi postali boljši igralci.

3a8t1188aA

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024