Skupnost

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Skupnost prebiva v samem srcu Nogometnega kluba Triglav Kranj. Tako kot stadion Stanka Mlakarja, je nastal in obstal s pomočjo prostovoljcev in ljubiteljev nogometne igre.
Imamo eno izmed največjih nogometnih šol v Sloveniji, zato smo močno povezani z lokalnim okoljem. Strmimo k tem, da klub neguje pozitivne odnose z lokalno in širšo javnostjo. Zavedamo se svoje povezovalne vloge in se tako v okviru naših zmožnosti vključujemo v lokalne skupnosti na območju Gorenjske. Spodbujamo zdravo športno življenje in poskušamo omogočiti prenos pozitivnih življenjskih vrednot, kot so timsko delo, odličnost in integriteto na nove generacije.

Upamo, da se boste nam pridružili v skupnosti podpornikov in prostovoljcev Bordo srce za dobrobit kranjskega nogometa in lokalnega okolja. Od pomoči v času tekme do pomoči pri promocijskih akcijah, vsakdo je lahko prostovoljec. Morda je strast do nogometa vaš motiv za prostovoljstvo.

O družabnem dogajanju v klubu ste lahko vedno na tekočem preko naših profilov na družabnih omrežjih.

Želimo si, da bi vam bila spletna stran v veselje, dober vir informacij dogajanja v nogometnem klubu Triglav in vas vpeljala v razburljiv svet nogometa, ki je doma v Orlovem gnezdu.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024