Heighlights

Brezplačni vstopnici za tekmo za imetnike MKZ kartice

Ponosno vam predstavljamo družbo MERKUR trgovina, d.o.o., ki je postala aktivni partner in generalni pokrovitelj Nogometnega kluba Triglav Kranj. Novo partnerstvo ne pomeni samo dodatnega zagona za naše nogometaše iz Kranja, pač pa tudi za vas, imetnike Merkurjeve kartice zaupanja.


Podarjamo vam brezplačen ogled naslednje tekme med NK Triglav Kranj in NK Jadran Dekani, ki bo v petek, 27.08.2021 ob 20. uri v Športnem centru Kranj.
Podarili bomo kar 1.200 vstopnic, vendar si kljub temu svojo zagotovite čimprej.


Posamezen imetnik Merkurjeve kartice zaupanja si lahko zagotovi največ dve brezplačni vstopnic.Za pridobitev vstopnic je potrebna registracija na tej povezavi, kjer istočasno opravite navidezni nakup. Pri nakupu vstopnice uporabite kodo VSEUREJENO.Tako bosta vaši vstopnici postali brezplačni. Za pomoč pri nakupu vam je na voljo tudi klicni center, ki je za vas dosegljiv vsak dan med 9. in 21. uro na številki 070 44 11 41. 


Pomembno: Vsak na novo registrirani uporabnik si lahko zagotovi največ dve vstopnici. Vstop na tekmo je možen ob upoštevanju PCT pogoja. Če želite kupiti več kot dve karti lahko nakup opravite preko sistema Moje karte na tej povezavi.


Skupaj za aktivno Gorenjsko.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

 

Hvala za potrditev zapisanih podatkov. Vaša vloga je v pregledu.

Lepo se imejte.

Glavna pisarna NK Triglav Kranj
Športni center Kranj
Partizanska cesta 37
4000 Kranj

 

 

 

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Spoštovani, 

zahvaljujemo se vam za povpraševanje po vstopnicah. Sezonske in posamične vstopnice bodo za nakup predvidoma na voljo po 23. juliju 2021. 

Za nakup sezonskih vstopnic bo mogoče vnovčiti tudi bon za leto 2021, ki sta ga prejeli s strani Finančnega urada RS. Bon bo mogoče vnovčiti le osebno v trgovini Triglav Kranj na Glavnem trgu v Kranju. 

Lepo vas pozdravljamo,

NK Triglav Kranj 

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Pokrovitelji dopis20228

 

 

Marketing:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tel.: 04 238 00 50

 

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Pravna podlaga

Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Rok za implementacijo sprememb je 15. junij 2013.

Kaj je piškotek

Piškotek je majhna datoteka sestavljena iz zaporedja črk in številk, ki se naloži na računalnik  obiskovalca, ko ta prvič vstopi na določeno spletno stran. Spletni strani omogoča, da obiskovalca ob vsaki vrnitvi prepozna, s čimer pripomore k boljšemu delovanju strani in izkušnji uporabnika. Tipičen primer je denimo nakupovalna košarica. Brez piškotka bi se spraznila vsakič, ko bi spletno stran zapustili. Piškotki niso virusi, se ne reproducirajo in načeloma niso škodljivi. 

Zasebnost in piškotki

Je pa moč z njimi analizirati pomet na spletni strani, izvajati napredne oglaševalske tehnike in slediti določenemu uporabniku preko različnih spletnih strani in ustvariti njegov profil, iz katerega so lahko razvidne intimne podrobnosti njegovega življenja. V praksi to prepogosto poteka prikrito, zato v tem smislu piškotki pomenijo poseg v  zasebnost. Prav zato nova zakonodaja uporabo piškotkov omejuje. Jih ne prepoveduje, pač pa zaostruje pravila uporabe. Ključno je, da morajo biti uporabniki spletnih strani s piškotki seznanjeni in da jim mora biti ponujena izbira, ali želijo, da spletna stran na tak način spremlja njihove aktivnosti na spletu.

Nujno potrebni piškotki

Seznam vseh piškotkov, ki se lahko, ni pa nujno, pojavijo na spletnih straneh. Ti piškotki so avtomatično dovoljeni, ker spletne strani brez njih ne delujejo. Ključni so za navigacijo po spletnih straneh in zagotavljajo, da osnovni procesi spletne strani delujejo.


Piškotki Živjenjska doba Čemu služi
JSESSIONID, PHPSESSIONID, ASPSESSIONID, etc Dokler ste na spletni strani. Ob izhodu, oziroma odjavi s spletne strani, se zbriše. Sejni piškotek spremlja vašo dejavnost na spletni strani. Zagotavlja, da si spletna stran zapomni kaj ste vnašali, oziroma katere podstrani ste obiskali. Brez tega piškotka bi vas vsaka podstran obravnavala kot novega obiskovalca. Ta piškotek ne zbira osebnih podatkov, vas ne identificira, niti ni povezan z drugimi informacijami, ki se hranijo o vas.
COOKIES_ENABLED Dokler ste na spletni strani. Ob izhodu, oziroma odjavi s spletne strani, se zbriše. Ta piškotek beleži, katere piškotke ste omogočili. Ne zbira vaših osebnih podatkov, vas ne identificira, niti ni povezan z drugimi informacijami, ki se hranijo o vas.

Piškotki za analitiko

V želji po izboljšanju spletnih vsebin in storitev so lahko v uporabi orodja za spremljanje brskalnih navad posameznikov med obiskom internetnih strani, denimo Google Analytics. Taki piškotki sicer zbirajo anonimne podatke, ki gredo v analizo skupaj s podatki drugih obiskovalcev in služijo ugotavljanju kako se spletna strana uporablja.


Skupina Piškotki Živjenjska doba Čemu služi
Google Analytics _ga, __utma, __utmb,
__utmc, __utmv, __utmz
Za nedoločen čas, razen če se ga ročno izbriše. Google Analytics je storitev za spletno analizo, ki jo ponuja Google, Inc. ('Google'). Zbira podatke o uporabi spletne strani, vključno z IP naslovom. Lahko jih shrani na Googlovih strežnikih. Združeni s podatki drugih uporabnikov služijo analizi kako pogosto ljudje obiščejo spletno stran, kako so do nje prišli (preko oglasnih ali referenčnih povezav drugih spletnih strani) in katere podstrani so najbolj obiskane. Podatki se ne identificirajo in ne povezujejo z drugimi informacijami, ki se hranijo o vas.

Piškotki družabnih medijev

Ti piškotki dovoljujejo povezavo z družabnimi mediji, prijavo na spletno stran s Facebookom in omogočajo objavljanje svojih aktivnostmi na spletni strani na Facebooku, Twitterju in LinkedIna javnost seznanjate s svojimi aktivnostmi na spletu.


Skupina Piškotki Živjenjska doba Čemu služi
Facebook datr, lsd, reg_ext_ref,
reg_fb_gate, reg_fb_ref, wb,
act, _e_3qqF_0, wd
Različna Lahko se zgodi, da so na spletni strani v uporabi Facebookovi vtičniki ali pa katera od Facebookovih funkcij, denimo gumb za všečkanje. V tem primeru Facebook vsakemu obiskovalcu spletne strani nastavi piškotke. Hkrati s tem bo Facebook, če je obiskovalec prijavljen v njegov račun, obisk spletne strani zaznal.
Twitter twll, t1, original_refer,
_twitter_sess, guest_id , k, pid
Različna Ti piškotki so v uporabi, kadar je na spletni strani Twitterjeva vsebina.
LinkedIn X-LI-DDC, X-LI-IDC,
NSC_MC_WT_FU_IUUQ
Različna Te piškotke nastavi LinkedIn-ov "share" gumbek. Zbirajo podatke o spletnih straneh, ki jih je obiskal LinkedIn-ov uporabnik.

Youtube piškotki

Ti piškotki dovoljujejo uporabo podatkov povezanih z uporabnikovim brskanjem po Youtube.


Skupina Piškotki Živjenjska doba Čemu služi
Youtube SID, LOGIN_INFO, use_hotbox,
PREF, SSID, HSID,
watched_video_id_list, __utma,
__utmz, demographics, VISITOR_INFO1_LIVE
Različna Google nastavi več piškotkov na katerokoli stran, ki vključuje YouTube video. Ti lahko Googlu posredujejo podatke o vaši uporabi spletne strani, ki se, vključno denimo z vašim IP naslovom, shranijo na strežniku. Vas pa ti piškotki ne identificirajo osebno, če niste prijavljeni v Google. V nasprotnem jih poveže z vašim računom.

Marketinški piškotki

Ti piškotki omogočajo ugotavljanje ali je uporabnik videl oglasno sporočilo in kdaj ga je nazadnje videl.


Skupina Piškotki Živjenjska doba Čemu služi
Doubleclick - Google ads id Različna DoubleClick oznake merijo učinkovitost spletnih marketinških kampanj in uporabnikom tretjih strani ponujajo oglasna sporočila na podlagi, skozi zgodovino brskanja po internetu, zaznanega okusa. Te informacije se ne uporabljajo v povezavi z osebnimi podatki drugih googlovih storitev, dokler uporabnik v to ne privoli.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Triglav Kranj , Triglav Kranj,
to je naš klub,
ki nikoli ne bo sam
ne bo sam,
naš Triglav Kranj!

8-krat Triglav Kranj

Bakle gorijo, vsi smo v transu
bordo zastave in mi smo brez glasu
zmagaj nam Triglav, le to si želimo
vse ostalo, nam ni sprejemljivo!

Triglav Kranj 8-krat

 

Naprej Triglav le ale
celi Kranj ljubi te
naprej Triglav le ale
zmagaj Triglav bori se

Ale ale ale ale
življenje dal bom zate le
ale ale ale ale
bordo bela duša je

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024